ANAF: Concurs posturi vacante la Direcţia Generală de Antifraudă Fiscală

464

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că organizează în data de 19 octombrie 2013 (proba scrisă) concurs pentru ocuparea unui număr de 1181 posturi la Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Condițiile de participare, bibliografia, formularele și documentele necesare sunt publicate în anunțul ANAF și pe pagina web ANAF.

Dosare de concurs se pot depune până pe 2 octombrie 2013. Regulamentul de concurs a fost aprobat prin HG 677/2013. Concursul constă din 3 etape: selecția dosarelor, proba scrisă și  interviul.

ANAF a fost reorganizată în baza OUG 74/2013 din 26 iunie 2013 privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Potrivit art. 4 (7) din OUG 74/20013, ocuparea funcţiilor publice în cadrul structurii antifraudă se face cu respectarea următoarelor condiţii minime:
a) absolvirea de studii universitare de licenţă cu diplomă, respectiv studii superioare, juridice sau economice, de lungă durată, cu diplomă de licenţă ori echivalentă;
b) promovarea evaluărilor psihologice complexe, organizate prin intermediul unităţilor specializate acreditate în condiţiile legii;
c) promovarea evaluărilor de integritate, inclusiv prin evaluarea personalului Direcţiei generale antifraudă fiscală din punct de vedere psihologic şi al comportamentului simulat, de către personal sau cabinete de specialitate, autorizate în condiţiile legii.

- Publicitate -

6 COMENTARII

  1. ADEVARAT!BATAIE DE JOC PENTRU CEI CE NU ERAU DIN SISTEM!AM PARTICIPAT,INSA REGRET CA AM PIERDUT TIMP PE BIBLIOGRAFIA AIA!
    FRAUDA A FOST DIN TIMPUL EXAMENULUI,CAND S_A SIGILAT DE FORMA FOAIA DE EXAMEN, IAR LA UNII IN SALA, LI SE SPUNEA ! MA VOI PREZENTA LA PROBA INTERVIULUI, INSA FARA MULTE SPERANTE!

  2. Am participat si eu la acest concurs, sincer o bataie de joc, locurile erau stabilite dinaintea examenului . Noi cei fara P.C.R am fost striviti la ultima proba finala, a interviului, unde cei cu P.C.R au fost admisi, iar restul cu parere de rau sa mai incerce cind vor fi si ei membrii P.C.R. Acum, stau si ma- ntreb ( oare de ce ? am terminat o facultate) sa fim bataia de joc a guvernantilor si- a celor din anturajul lor. Dragi guvernanti, (daca era in situatia mea, una din odraslele dumneavoastra, oare ce faceati?, dadeati vre- o ordonanta cumva? sau i- i cumparati un locsor? La banii dumneavoastra va puteti permite orice, insa noi ce provenim din patura de jos, slabe speranta la o viata mai buna. Greseala noastra ca, vam ales, greseala voastra ca furati ca- n codru, chiar si trecind peste cadavre.

    • Tiger ai pus punctul pe I si ai perfecta dreptate……noi cei veniti de pe bancile facultatii suntem SOMERI CU DIPLOMA….asa s-a ajuns in romania sa fii somer de clasa I……degeaba studiem si invatam la facultati de administratie publica, la facultati de stiinte economice, sperand ca vom intra si noi in randul functionarilor publici…..no…daca nu ai punguta cu euroi si PCR-urile asigurate, doar prin vis mai poti aspira la un astfel de post….