Saptamanalul de afaceri Business Review aduce in atentia mediului de afaceri principalele modificari aparute in urma recentei adoptari a Noului Cod al Insolventei, in cadrul unui conferinte exclusive care include si o sesiune de workshop-uri, ce trateaza masurile complexe din noua legislatie.logo-br1.jpg

Stoparea masurilor abuzive in materie de deschidere a procedurii insolventei si a votarii planului de reorganizare sunt doua dintre cele mai semnificative modificari survenite in noul cod.

Autoritatile au introdus in noul cod a valoare-prag de 40.000 de lei, pentru debitor si creditor, pentru formularea unei cereri de deschidere a procedurii de insolventa. In plus, planul de organizare al unei companii va trebuie sa fie aprobat ca o noutate de cel putin 30 % din masa credala, pe langa obtinerea unui vot pozitiv in majoritatea claselor de creditori.

Business Review va gazdui si o sesiune de 3 worksop-uri, care se vor desfasura simultan. Pe langa worshop-ul dedicat Noului Cod al Insolventei, se vor organiza si seminarii ce prezinta noutatile legislative in materie de tranzactii sau prevederile din propunerile de directiva privind achizitiile publice.

Cele mai importante prevederi din Noul Cod al Insolventei vor fi analizate in cadrul conferintei Legal Updates, organizate de revista Business Review in data de 16 octombrie la Pullman Hotel Bucuresti.

- publicitate -

Mai multe detalii despre speakerii invitati in cadrul conferintei, programul complet si informatii despre cum va puteti inscrie la eveniment puteti gasi la adresa http://www.business-review.eu/br-events/.

Business Review este cel mai important saptamanal de afaceri in limba engleza de pe piata interna de media, cu o experineta de peste 15 ani in presa scrisa.

CFNETro-final-200CFNET – codfiscal.net este partener media al evenimentului. Cititorii CFNET pot beneficia de 10% reducere la taxa de participare, dacă folosesc codul CODFISCAL2013 la înregistrare pe siteul Business Review, sau dacă se inregistreaza folosind formularul de mai jos.