ACTUALIZARE: Studentul Anului: Un nou deadline de aplicare

Înscrierile în competiția ce oferă titlul de „Student al Anului” în Drept au început! „Studentul Anului” este un proiect național, din cadrul organizației Voluntari pentru Idei și Proiecte (), un concurs ce premiază și recunoaște meritele celor mai buni studenți din țară.

Studentul Anului este un proiect de tradiție, aflat la cea de-a XI-a ediție, ce creează legături între practicienii în domeniu și mediul universitar pe categoriile: Arhitectură, Economie, Jurnalism & Comunicare, Medicină cât și pe Drept.

Căutăm oameni caracterizați de inteligență, determinare și pasiune. Pentru categoria Drept, concursul constă în realizarea unui eseu cu tema: „Propuneri legislative pentru stimularea cercetării și inovării în România.”. Alături de acesta, aplicanții vor trebui să completeze și un formular prin care vor fi evaluate activitățile academice și extracurriculare. Juriul este format atât din profesori universitari, cât și din  specialiști în domeniu.

Cei trei finaliști vor fi invitați la o serie de întâlniri, unde vor putea interacționa cu specialiști din domeniu. Autorul celei mai bune aplicații va primi titulatura de „Studentul Anului” și premiul în valoare de 1500 de euro, în cadrul Galei de Premiere. Fiecare dintre finaliști va primi premii în bani, la care se adaugă și internship-uri, formarea profesională a câștigătorilor fiind foarte importantă pentru noi și partenerii noștri.

- publicitate -

La fel ca în ediția anterioară, NTMO Attorneys at Law, entitate legală a KPMG România, ne susține din postura de parteneri financiari. Aceștia oferă servicii de audit, consultanță fiscală sau consultanță în afaceri, calitatea acestora încadrând compania în Big Four. Unul dintre obiectivele principale ale companiei este implicarea în campanii de responsabilitate socială, atât în ceea ce privește protejarea mediul înconjurător și ajutarea grupurilor de persone defavorizate, cât și în susținerea programelor educaționale.

Provoacă-te să devii Studentul Anului 2014 în Drept! Aplică până pe data de 4 Mai pe site-ul www.studentulanului.ro și rămâi la curent cu noutățile despre concurs pe pagina de Facebook Studentul Anului!

Cristina Dascălu
Telefon:0746 945 146
E-mail: cristina.dascalu@vipromania.ro

 Studentul Anului

2 COMENTARII