Servicii Online - Impozite Taxe, Stiri

ANAF oferă asistență contribuabililor pe Facebook

asistenta-ANAFAgenția Națională de Administrare Fiscală – ANAF – anunță printr-un mesaj postat pe Facebook că, începând cu această săptămână, Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili va oferi îndrumare și asistență în domeniul fiscal, inclusiv pe pagină de Facebook a ANAF.

În fiecare zi de miercuri, patru inspectori vor răspunde întrebărilor cu privire la tematica selectată pentru discuții în săptămâna respectivă.

Tematica pentru săptamâna aceasta este completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.

Miercuri (20 mai 2015), ANAF vă fi pe Facebook, unde așteptă întrebările privind Declarația D200 și Declarația D201. Până atunci, cei interesați pot consulta materialele publicate pe site-ul ANAF: https://www.anaf.ro/…/hY_LDoIw…/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt, precizează ANAF.

Miercuri, începând cu ora 09.00, puteți adresa întrebările sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: „Completarea și depunerea formularelor D200 și D201”

 

Articol despre ,

Distribuie pe
Articole recomandate