Ministerul Finantelor Publice (MFP) prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala – Directia Generala de Metodologii Fiscale, Îndrumare si Asistenta a Contribuabililor organizeaza in data de 22 septembrie 2011, ora 12.30, o intalnire cu contribuabilii, pentru informarea acestora cu privire la urmatoarele modificari legislative in domeniul fiscal:
Ordonanta Guvernului nr.29/2011 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala;
Ordonanta Guvernului nr.30/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru reglementarea unor masuri financiar-fiscale.
Întalnirea va avea loc in sala de sedinte a Institututului National de Statistica cu sediul in B-dul Libertatii nr.16, sector 5, Bucuresti.
Înscrierile se vor efectua pe adresa de e-mail asistenta [@] mfinante.ro. Participarea va avea loc in ordinea inscrierilor in functie de capacitatea salii.
Contribuabilii inscrisi peste numarul de locuri existente, vor fi invitati sa participe la urmatoarele intalniri organizate de D.G.M.F.I.A.C., care vor fi comunicate in timp util.

Sursa: comunicat ANAF

- publicitate -

1 COMENTARIU