GUVERN: Termenul de înscriere în REVISAL a fost prelungit până pe 15 decembrie 2011

62

COMUNICAT DE PRESA: Guvernul a prelungit termenul pana la care agentii economici se pot inscrie in REVISAL

Agentii economici isi pot inscrie sau actualiza datele in Registrul General de Evidenta a Salariatilor pana la 15 decembrie 2011, stabileste o Hotarare aprobata astazi de Guvern.
Executivul a decis astfel prelungirea termenului de inscriere a acestor date de la 1 noiembrie 2011 la 15 decembrie 2011 in conditiile in care, pana la sfarsitul lunii octombrie, au transmis date pentru inscrierea in REVISAL 71% dintre angajatori. Dintre acestia, 77% au transmis informatiile on-line, iar 23% au depus formularele la ghisee.
Totodata, actul normativ clarifica elementele privind drepturile salariale care se completeaza in registrul de evidenta a salariatilor, respectiv, salariul de baza lunar brut si sporurile asa cum sunt prevazute in contractul individual de munca.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa Data: 02.11.2011

Potrivit ZF, sistemul REVISAL (inregistrare electronica a salariatilor) a fost dez­voltat de furnizorul de solutii IT TEAMNET INTERNATIONAL (par­te a gru­pului Asesoft, detinut de Sebastian Ghita). Re­pre­zentantii com­paniei au spus ca s-au facut 2.000 de mo­di­fi­cari pana la implementarea sistemului si ca primesc, in medie, cate 200 de sesizari pe zi. Contractul dintre TeamNet si Inspec­tia Muncii pentru noul Revisal are o valoare de peste 165.000 de euro si a fost semnat la finalul lunii martie a acestui an. [articol zf.ro 3-11-2011]

- Publicitate -