Prezentul ghid prezinta aspectele pe care PwC si D&B David si Baias SCA, societatea de avocatura corespondenta a PwC in Romania, le-au identificat in practica privind activitatea de inspectie fiscala derulata de organele fiscale.

Din experienta practica a PwC si D&B David si Baias SCA a rezultat ca implicarea unei echipe mixte de consultanti fiscali si avocati specializati in litigii fiscale din stadiul incipient al unei inspectii fiscale si, daca este cazul, pana la nivelul judecatii in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, poate contribui decisiv la prevenirea si/sau combaterea unor consecinte negative de ordin fiscal pentru contribuabilii ce au beneficiat de o astfel de asistenta.

Ghidul integral poate fi descarcat de pe www.taxonline.ro. 

Despre PwC:

- publicitate -

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.

2011 PwC. Toate drepturile rezervate.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii.