In Bucuresti, in data de 9 februarie 2012, sunt inrolate in sistemul de plati online ghiseul.ro Primaria Sectorului 2, Primaria Sectorului 3 si Primaria Sectorului 6. Prezentam in articol informatii utile despre procedurile specifice fiecarei primarii pentru a putea accesa serviciile oferite de ghiseul.ro.

Consiliul Local – Primaria Sector 2, prin Directiei Venituri Buget Local Sector 2, informeaza pe siteul propriu [www.impozitelocale2.ro] ca incepand cu 3 ianuarie 2012, puteti ridica numele de utilizator si parola pentru plata online prin ghiseul.ro. Pentru a verifica daca numele de utilizator si parola personala de acces la ghiseul.ro au fost emise, vizitati www.impozitelocale2.ro/dvbl/avetiparola.php, introduceti Codul Numeric Personal si apasati butonul „CAUTA”.
Alte informatii nu sunt disponibile, dar presupunem ca daca rezultatul verificarii este afirmativ, atunci trebuie sa va deplasati la sediul Directiei Venituri Buget Local Sector 2 (avand Carte de Identidate si eventual o copie) pentru a primi documentul cu numele de utilizator si parola.
Date contact: 021.252.84.09, 021.252.84.10

Consiliul Local – Primaria Sector 3, prin Directiei de Taxe si Impozite Locale Sector 3, informeaza pe siteul propriu [www.ditl3.ro] ca pentru obtinerea credentialului (user si parola) pentru plata online prin cardul bancar pe www.ghiseul.ro sunt necesare urmatoarele:
– directia de taxe va crea rolul unic nominal* (in cazul in care acesta nu exista, ci este un rol comun cu alte persoane).
– completarea unei cereri de alocare de credential (PDF) (sunt necesare si: cartea de identitate si copie dupa acesta, iar in cazul in care aveti cunostinta ca NU detineti rol unic nominal, ci un rol in comun cu alte persoane, sa prezentati si copii ale actelor de identitate ale persoanelor respective)
– deplasarea la sediul nostru din Lucretiu Patrascanu nr.3-5 Etajul 1 camera 110 pentru depunerea cererii,
– deplasarea la sediul nostru din Lucretiu Patrascanu nr.3-5 Etajul 1 camera 110 pentru ridicarea credentialelor, la termenul stabilit in urma contactarii telefonice de catre angajatii Directiei de Taxe si Impozite Locale Sector 3.
*Rolul unic nominal = fisa unica a contribuabilului care contine elementele de identificare precum si creantele bugetare ale acestuia la nivelul unitatii administrative teritoriale (sector al Municipiului Bucuresti). Exemplu : Un rol de formatul “Ionescu Ionel si Ionela” nu este un rol nominal unic.
Acest rol necesita separarea in 2 roluri nominale unice, respectiv un rol pentru Ionescu Ionel, iar un altul pentru Ionescu Ionela, unde vor fi evidentiate separat, creantele bugetare ale fiecaruia dintre cei 2 contribuabili.
Acest sistem este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor si impozitelor pus la dispozitie de Directia Impozite si Taxe Locale Sector 3.
Date contact: 021.327.51.44, 021.327.51.45

Consiliul Local – Primaria Sector 6, prin Serviciului Public Pentru Finante Publice Locale Sector 6, informeaza pe siteul propriu [www.taxelocale6.ro] ca pentru a accesa sistemul de plati ghiseul.ro se va furniza un nume de utilizator si o parola, pe baza de cerere, care se va completa si depune la sediile Serviciului Public Pentru Finante Publice Locale Sector 6. Modelul de cerere nu este publicat online. Alte informatii nu sunt disponibile, dar presupunem ca dupa completare si depunerea cererii, trebuie sa reveniti (avand Carte de Identidate si eventual o copie) pentru a primi documentul cu numele de utilizator si parola.
Date contact: 021.413.77.90

 

- publicitate -

SNEP este disponibil la adresa ghiseul.ro, iar mai multe detalii si etape de urmat sunt prezentate in articolul Impozite si taxe locale, amenzi de circulatie – plata online prin card bancar.

7 COMENTARII

  1. Am o amenda de plata pe instiintarea de plata a impozitului si nu stiu sa fi fost instiintat (proces verbal de constatare a contraventiei).Am telefonat circii financiare sector 2 si mi s-a comunicat ca este o amenda rutiera din martie 2013 fara a fi specificat motivul sau felul contraventiei ptr. care am fost sanctionat.Cine este in masura sa elucideze aceasta problema aparuta intr-un mod absolut revoltator?Multumesc!