Fiscalitatea in Romania – Editia de buzunar este principala publicatie fiscala a PwC care isi propune sa ofere o descriere generala a sistemului fiscal romanesc. Ghidul se bazeaza pe legislatia si practica fiscala in vigoare la data de 1 ianuarie 2012 si cuprinde informatii privind impozitarea intreprinderilor, impozitarea persoanelor fizice, taxa pe valoare adaugata, taxe vamale, accize, contributii la Fondul de mediu.

Ghidul integral poate fi descarcat de pe www.taxonline.ro.

Fiscalitatea in Romania - Editia de buzunar 2012

Despre PwC:

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.

- publicitate -

2012 PwC. Toate drepturile rezervate.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii.