C.H. Beck va asteapta la Salonul International de Carte Bookfest 2012

46

În perioada perioada 30 mai – 3 iunie, Editura C.H. Beck va asteapta la standul sau din cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2012, ce va avea loc in Pavilionul Central Romexpo Bucuresti.

Cu peste 12 ani de activitate, Editura C.H. Beck se pozitioneaza intre primele edituri din Romania, publicand aproape 1150 de titluri cu tematica juridica si economica, intr-un tiraj total ce depaseste 2.600.000. de exemplare. Editura s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 si are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica.

Cele mai noi aparitii editoriale cu tematica juridica si economica si cele mai atractive oferte sunt prezentate vizitatorilor Salonului International de Carte Bookfest 2012, in standul editurii C.H. Beck situat in Pavilionul C2.

În cele cinci zile ale Salonului International de Carte Bookfest, Editura C.H. Beck va oferi mari reduceri la cartile sale si va veni cu noi promotii la abonamentele revistelor C.H. Beck. De asemenea, Legalis, prima biblioteca juridica online, va fi prezenta in cadrul targului la standul Editurii.

Pe langa noutatile editoriale, cu care vom participa in cadrul targului de carte, amintim: Noul Cod civil. Comentariu pe articole, coordonatori Flavius-Antoniu Baias, Eugen Chelaru, Rodica Constantinovici, Ioan Macovei; Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 5, autor Ciobanu Viorel Mihai, Boroi Gabriel, Briciu Traian Cornel; Procedura penala. Partea generala. Partea speciala. Editia 2, autor Udroiu Mihail; Relatii de munca si industriale in Uniunea Europeana, autor Dima Luminita; Legea procedurii insolventei. Comentariu pe articole. Ed. a 4-a, autor Turcu Ion si Procedura penala. 1000 teste grila pentru examene. Editia 2, autor Zarafiu Andrei.
Cea de-a VII-a editie a Salonului International al Cartii Bookfest se bucura, respectand traditia creata, de participarea Frantei ca oaspete de onoare. Vizitatorii Bookfest 2012 vor avea intrare libera in toate cele cinci zile ale salonului de carte, accesul facandu-se dupa urmatorul program: pe 30 si 31 mai – in intervalul orar 10.00 – 20.00, pe 1 si 2 iunie – intre 10.00 si 22.00, iar pe 3 iunie – intre 10.00 si 20.00.

C.H. Beck va astepta la standul editurii, situat in Pavilionul C2, Indicativul B09!

- Publicitate -