CONFERINŢA Romanian Tax & Law: Modificările fiscale pe care compania ta trebuie să le cunoască

59

ACTUALIZARE: Comunicat 5 septembrie – Locatia si programul actualizate: 28 septembrie 2012, Howard Johnson Grand Plaza Hotel | Liviu Voinea, Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice va avea cuvantul de deschidere.

Luni, 17 septembrie 2012, Bucuresti | Noile modificari aduse Codului Fiscal aplicate sau in curs de implementare in anul 2012 implica o serie de masuri pe care compania ta trebuie sa le cunoasca in detaliu.

Publicatia de afaceri in limba engleza, Business Review reuneste in 17 septembrie, intr-un cadru structurat, experti in fiscalitate, precum Florin Gherghel de la Noerr Finance & Tax, Florentina Susnea de la PKF Finconta, Nadia Oanea de la Baker Tilly si altii. Acestia va vor oferi consiliere gratuita si vor dezbate impreuna cu dvs subiecte de maxima actualitate in cadrul sesiunilor de discutii.

Dintre subiectele propuse spre dezbatere, mentionam:

– Cresterea deductibilitatii cheltuielilor de cercetare si dezvoltare de la 20% la 50%

– Eliminarea contributiilor de asigurari sociale de la fondul de sanatate, pensii, somaj pentru intreprinzatorii care angajeaza someri sub 25 de ani sau peste 55 de ani

– Scutirea de la plata penalitatilor pentru debitorii statului pentru obligatiile de plata achitate in perioada septembrie – decembrie 2012

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, precum si  programul complet  va invitam sa accesati http://business-review.ro/br-events/tax-law/ sau contactati Andreea Rusu – Marketing Executive, prin e-mail la: andreea.rusu@business-review.ro sau tel: 031 040 09 31.

Taxa participare:  

– 110 EUR+TVA, 10% discount daca va inregistrati pana la 1 septembrie

– 15% discount la inregistrare pentru minim 3 persoane din aceasi companie

Pentru a deveni parteneri ai acestui eveniment, ne puteti scrie un e-mail la events@business-review.ro pentru a primi mai multe detalii.

- Publicitate -