CALCULATOR ONLINE – COMPARĂ Taxa de poluare 2012 și Timbrul de mediu 2013

372

ACTUALIZARE: Calculator OFICIAL TIMBRUL DE MEDIU 2013, conform OUG 9/2013 si HG 88/2013

Pentru a compara valorile taxei de poluare 2012 și timbului de mediu 2013, vă invităm să utilizați acest calculatorul online, dezvoltat de CFNET.

CALCULATORUL Timbru de mediu folosește formula și valorile din proiectul de Ordonanta – 23 ian 2013.

CALCULATOR Taxa pe poluare, foloseste formula și valorile din LEGEA nr. 9/2012 – versiunea 11 ian 2012

- Publicitate -

15 COMENTARII

 1. Domnule Ponta…. vam simpatizat din prima si am votat psd ,iar acuma dumneavoastra va bateti joc de totii romani saraci si amarati .VA rugam micsorati taxa de poluare ca sa putem trai si noi romanii un trai mai decent.Domnule ponta stiti prea bine ca noi romanii nu avem locuri de munca si.De unde sa dam 2000 de euro sa inscriem o masina , pentru ca noi romanii am ajuns cei mai saracii de pe planeta. Va rugam sa micsorati taxa de poluare /o sa ma duc la biserica sa va aprind lumanarii 40 zile cu tot cu copiii mei saracii ?????

 2. Nu va mai chinuiti sa le adresati mesaje guvernantilor , ei oricum nu asculta/citessc aceste mesaje decat in campania electorala, adevarul este ca ne subjuga cu aceste taxe pe cei cu masini e3 si e4 si lasa liber la inmatricularile de rable e1,e2si non euro, o sa ajunga sa circule pe strazi numai masini de genul celor care circula in India si Cuba, si oamenii
  vor circula cu ele multi ani de acum incolo pt. ca nu isi permit sa isi ia hibride sau e5 sau e6, deci ne intoarcem la dacia 1300 si trabant .

 3. Onorați parlamentari și stimați guvernanți, nu vă e rușine!!! Oamenii cu salarii medii și mici și-au cumpărat mașini second-hand pentru a-și duce copiii la scoală, pentru a merge la serviciu, pentru a-și îngriji părinti, pentru … ş.a.m.d. Ţine-ţi partea afaceriștilor din domeniul transporturilor pentru că v-au „sponsorizat” în campania electorală și nu numai. De aceea nu ați introdus taxa în prețul combustibilului. Una ați promis și alta face-ți. Dumnezeu nu-i țigan!

 4. Va bateti joc de romani si de tara romaneasca, numai taxa asta mai lipsea, rusine sa va fie!
  Ganditi foarte prost! O masina numai in momentul in care isi schimba proprietarul incepe sa polueze? Si daca puneti taxa, puneti o taxa mai simbolica pentru ca vecinul nu cred ca respira mai bine daca eu platesc taxa de poluare mai mare sau mai mica.

 5. Domnule Ponta … Imi spuneti ca pentru un motor de 1997 cmc din 2006 cotat la euro 3 trebuie sa platesc 21555 ron !?
  Stimate domn … Masina asta nu are pretul asta nici fara taxa … Ea era in jurula 2500-3500 euro in decembrie 2012 .
  Problema mea este ca am incheiat ratele la o astfel de masina si acum imi rupeti gatul . Am muncit degeaba …..
  Guvernare usoara

 6. Am cumparat o masina inmatriculata Ro in decembrie anul trecut,a fost adusa in tara in 2004,acum platesc taxa la transcriere??????Sunteti bolnavi domnilor parlamentari!!!Traim in tara nimanui,cei care au murit in ’89 sa ne fie noua bine se invart in mormant.RUSINEEEEEEEE,suntem ultimii oameni,amaratii de bulgari ne-au dat clasa.