Considerati deductibilitatea de 50% pentru cercetare – dezvoltare ca fiind o masura binevenita pentru compania dvs si mediul de afaceri din Romania?

Business Review vă invită la Conferinţa Tax & Law pentru a dezbate împreună cu specialiştii invitaţi provocările legislative ale anului 2013.

- Publicitate -

Locaţia evenimentului este Hotel Pullman Bucureşti, sala New York [locatie].

Pe 28 martie, puneti intrebari si primiti consiliere de la specialistii in fiscalitate invitati la conferinta Tax&Law organizata de Business Review.

Stimulentul fiscal pentru companiile ce desfasoara activitati de cercetare – dezvoltare (R&D) pentru a-si mari gama de produse sprijin cresterea economica a Romaniei, potrivit lui Florin Gherghel, director al departamentului de taxe la Noerr Finance & Tax.

O companie isi poate deduce cheltuielile aferente activitatii de R&D, in conditiile in care aceasta activitate ajuta la obtinerea unor noi produse care sa ii mareasca veniturile. Gherghel a explicat ca exista si o deducere suplimentara la calculul profitului impozabil, existand posibilitatea de a se deduce in plus inca 50% din cheltuielile eligibile activitatii de R&D. Mai multe informatii despre acest subiect, articolul publicat în Business Review, Romania’s 50 percent deductibility for R&D expenditure to help the economy.

Florin Gherghel este unul din vorbitorii invitati la conferinta Tax & Law, organizata de saptamanalul de afaceri Business Review in 28 martie, la Hotel Pullman Bucuresti.

Aflati care sunt restul subiectelor puse in dezbatere, legate de modificarile aduse luna trecuta Codului Fiscal si impreuna cu cine le veti dezbate, accesand pagina evenimentului.

Pentru a va asigura participarea la a 12 – a editie a Tax&Law, inscrieti-va direct pe site – www.business-review.ro/br-events sau scrieti un e-mail la events@business-review.ro.

Taxa de participare este 110 EUR+TVA, insa doar 93,5 EUR + TVA (15% reducere) daca se inscriu 3 persoane din aceeasi companie si 88 EUR + VAT (20% reducere) daca sunteti abonat special al Business Review.

Pentru a deveni abonat al Business Review, contactati-ne la +4 031 040 0931, events@business-review.ro.
logo-br1.jpg

- Publicitate -