CONFERINŢA: Cum putem face reformă fiscală în România?

91

9 aprilie 2013, Bucureşti | ARSIT organizeaza in colaborare cu Fundatia Konrad Adenauer (KAS) si Institutul ordoliberal (IOL) conferinta cu tema: „Cum putem face reforma fiscala in Romania?” care va avea loc in data de 9 aprilie 2013 la Hotelul Howard Johnson, in intervalul orar 10.00 – 14.00

In contextul rescrierii Codului Fiscal consideram ca o astfel de initiativa este un bun prilej pentru a colecta opiniile contribuabililor in scopul reformarii sistemului fiscal. Astfel, in cadrul conferintei vor avea loc dezbateri intr-un cadru deschis pe temele alese de dvs. membrii ARSIT in cadrul sondajului facut de noi in luna februarie a acestui an.

Tema „Solutionarea litigiilor fiscale in instanta” a intrunit cele mai multe voturi din partea membrilor ARSIT. Ca urmare i-am invitat pentru a dezbate aceasta problema impreuna cu dvs. pe:

Dna. Luisiana Dobrinescu, avocat Dobrinescu Dobrev SCA
Dna. Diana-Magdalena Bulancea, judecator Curtea de Apel Bucuresti
Dl. Theodor Artenie, senior manager tax services PricewaterhouseCoopers

A doua tema ce a suscitat interesul membrilor este „Reforma impozitarii veniturilor„, tema in cadrul careia va invitam sa dezbateti impreuna cu:

Dl. Gabriel Biris, avocat Biris Goran
Dl. Valentin Ionescu, presedinte IOL, administrator Unic Management Consulting SRL
Dl. Dragos Patroi, managing partner DRP Tax Wizard

In deschiderea evenimentului vom incerca sa analizam de ce este nevoie de reforma fiscala in Romania impreuna cu reprezentantii celor trei institutii organizatoare ale evenimentului:

Dl. Octavian Radu, presedinte ARSIT
Dl. Thomas Kleininger, presedinte KAS
Dl. Valentin Ionescu, presedinte IOL

Participarea la eveniment este gratuita pentru membrii ARSIT si necesita inscriere prealabila prin transmiterea unui mail la office@arsit.org.ro prin care sa ne comunicati numele dvs., un numar de telefon la care puteti fi contactat si, in cazul reprezentantilor membrilor ARSIT persoane juridice, numele persoanei juridice pe care o reprezentati, pana cel tarziu luni, 8 aprilie 2013.

Pentru mai multe detalii informatii si inregistrari va rugam sa contactati office@arsit.org.ro, telefon 0371.194.968.

reforma-fiscala-2013-arsit

- Publicitate -

2 COMENTARII