Bucuresti, 15 mai 2013 – Seria de evenimente „Economia azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri” dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro, continua in luna mai cu un nou eveniment adresat comunitatii de afaceri din Bucuresti si judetul Ilfov.

Pe 15 mai, in cadrul Hotelului InterContinental din Bucuresti, sala Fortuna (et. 21), incepand cu ora 9.00, reprezentantii mediului de afaceri locali, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul unei conferinte de jumatate de zi, structurata in doua sesiuni. Participantii invitati la eveniment sunt reprezentanti in top managementul companiilor din Bucuresti si judetul Ilfov, avand o cifra de afaceri de peste 1 milion EUR.

Businesspeople photo from Shutterstock.com
Prezentare afaceri foto / Shutterstock.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local ce vor fi abordate in doua paneluri de discutie de catre directori din cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti si Erste Asset Management in prima sesiune, alaturi de Coface Romania, KPMG Romania si DHL Express in cea de-a doua sesiune.

Evenimentul va fi moderat de dl. Dan Suciu, cunoscut jurnalist economic cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.

In cadrul celor doua sesiuni, vor fi abordate teme precum:

- publicitate -
 • Solutii integrate pentru protectia afacerii implicand managementul riscului prin asigurare
 • Bursa, ca alternativa de finantare pentru segmentul IMM (listarea pe piata secundara)
 • Investitii folosind solutii inteligente de cash management
 • Riscul si asigurarea procesului de alegere a partenerilor de afaceri
 • Sistemul privind TVA la incasare – aplicare norme, incasari partiale, ghidul TVA la incasare
 • Servicii personalizate DHL pentru IMM-uri

Doingbusiness.ro organizeaza seria de evenimente Economia azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri are ca partener principal DHL Express si este organizat cu sustinerea partenerilor Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, Erste Asset Management si Vodafone Romania.

Cele doua sesiuni ale dezbaterii ( 9.00 – 11.00 si respectiv 11.30 – 13.00), vor fi sustinute in panel de catre:

 • Sorin George Zaharescu, Director Regional, Allianz-Tiriac
 • Dragos Simion, Consilier, Bursa de Valori Bucuresti
 • Mihnea Barbulescu, Director Vanzari,  Erste Asset Management
 • Matei Mihailescu, Director Vanzari, Coface Romania
 • Diana Dorca, Tax Manager, KPMG Romania
 • Elena Sumanaru, Director Vanzari, DHL Express

Pentru mai multe detalii despre eveniment si agenda zilei, accesati site-ul oficial al evenimentului:  http://evenimente.doingbusiness.ro/event/11

DESPRE DOINGBUSINESS.RO

Doingbusiness.ro organizeaza evenimente de afaceri ce ofera sesiuni practice, interactivitate si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri, Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Doingbusiness.ro este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera proiecte si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Grupul editeaza publicatii lunare si respectiv anuale precum Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, dezvolta portalul de afaceri (www.doingbusiness.ro) si ofera servicii de agentie de evenimente prin IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).