IFA – Asociatia Internationala de Fiscalitate organizează la Copenhaga ediția a 67-a a Congresului IFA. Ediția din acest an este specială, deoarece IFA sărbătorește 75-a de la înființare.

Programul științific va acoperi o parte din cele mai dificile probleme de astăzi în domeniul impozitării internaționale și se va concentra asupra modului de a proteja baza națională de impozitare față de eroziunea tranzacțiilor internaționale. Seminariile vor acoperi subiecte cum ar fi utilizarea transfrontalieră a pierderilor, cele mai populare și recente evoluții din fiscalitatea internațională și un seminar special Jubilee.

Perioada: 25 – 30 august 2013

Programul evenimentului: General Programme IFA 2013 | Scientific Programme IFA 2013

Congresul va avea loc în Copenhaga – Bella Center – Bella Sky Hotel.

Evenimentul include și un programul social (seara la Opera, cină de gală, excursii)

Pentru mai multe informații și înregistrare, vizitați pagina www.ifacopenhagen2013.com.
Taxele de înregistrare: de la 1.475 EUR

Asociatia Internationala de Fiscalitate (IFA) a fost inființată în anul 1938, cu sediul în Rotterdam – Olanda. IFA este singura organizație internațională neguvernamentală care are ca obiect studiul problemelor fiscale. IFA are peste 11.500 membrii din 92 de tari și filiaale în peste 57 de state.

Asociatia Internationala de Fiscalitate – filiala Romania (IFA-Romania) a fost înființată în Octombrie 2007, fiind recunoscută ca filiala a Asociației Internaționale de Fiscalitate, în cadrul de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia in perioada 30 Septembrie – 05 Octombrie 2007.

IFA Copenhagen 2013

- Publicitate -