Ghiseul.ro și SEAP administrate de specialista în Poduri si Tuneluri. Cine este Ionela Viorela DOBRICĂ? 24 ani

272

Vicepreşedintele Tineretului Social-Democrat Buzău, Ionela Dobrică este noul preşedinte al Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională.

Centrul este o agenție în coordonarea Ministerului pentru Societatea Informaţională, care administrează:
ghiseul.ro – SNEP, Sistemul național electronic de plată online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar,
e-licatie.ro – SEAP, Sistemul electronic de achiziții publice,
autorizatiiauto.ro – SAET, Sistemul de atribuire electronica în transporturi.

ionela-dobrica
Foto sansanews.ro

Despre Ionela Viorela DOBRICĂ:

– data nasterii: nu este publică. Din articolele din presă, doamna președinte ar avea 24 de ani.

– din 2010, este vicepreşedintele Tineretului Social-Democrat Buzău

– este fostă pretendentă la un fotoliu de deputat în colegiu 4 Buzău, din partea PSD și ulterior din partea PP-DD Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Mai multe detalii în presa locală.

– a urmat cursurile Facultății de Căi Ferate, Drumuri si Poduri din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, specializarea Poduri si Tuneluri (potrivit informațiilor publicate pe blogul personal). Pe siteul facultatii nu apare că ar fi și absolventă.

– in septembrie 2012, a fost admisă la buget în Ciclul II Master la Facultății de Căi Ferate, Drumuri si Poduri – Domeniul: Inginerie civilă – Ingineria infrastructurii transporturilor” (sursa: utcb.ro)

– din 2012, este Vicepresedinte – Membru de Onoare al Asociației Pro Green Terra Buzău, România (ONG foarte „apropiat” de CJ Buzău)

– începând cu mai 2013, este PREȘEDINTELE Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională.

– pe siteul CNMSI, nu este publicat numele și nici CV.

– în anul 2012, a fost „consilier conducere” Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, potrivit declarației de avere, publicată pe siteul ANI, în calitate de președinte CNMSI,

– deține 100% o casă de locuit de 200mp și un teren intravilan de 7000 mp în Covasna.

– alte date profesionale nu sunt publice sau nu există.

Un detaliu IMPORTANT, Ionela Viorela DOBRICĂ este fiica dlui consilier județean Dumitru DOBRICĂ, important om de partid în PSD Buzău și de afaceri … cu bugetul public al Primăriei Buzău.

În pole-position pentru capitolul încasări este acelaşi Dumitru Dobrică, patronul companiei de construcţii Mecan Construct. Numele lui Dobrică se leagă de câteva afaceri urât mirositoare cu banii Primăriei Buzău. Curtea de Conturi a descoperit că Dobrică a încheiat contracte de ordinul milioanelor de euro cu primăria buzoiană, fără licitaţie, prin intermediul companiei Urbis Serv, deţinută de consiliul local. Urbis Serv primea bani de la primărie pentru reparaţia drumurilor din oraş apoi societatea subcontracta direct lucrările către firma administrată de Dobrică.

via Dosar de politician REALITATEA

În concluzie, cine administrează sistemul național de e-guvernare? Cine este Ionela DOBRICĂ? În trei cuvinte, Ionela este fata lu’ tata.

- Publicitate -