Saptamanalul de afaceri in limba engleza, Business Review, organizeaza in data de 16 octombrie, 2013, prima conferinta care va dezbate principalele modificari aparute in urma recentei adoptari a Noului Cod al Insolventei – Legal Updates. Conferinta va fi urmata de o sesiune de workshop-uri, ce trateaza masurile complexe din noua legislatie.  

Evenimentul va incepe la ora 8:30 si va avea loc la Pullman Hotel Bucuresti, sala New York. Incepand cu ora 11:45, Business Review va gazdui si o sesiune de 3logo-br1.jpg worksop-uri, care se vor desfasura simultan. Pe langa worshop-ul dedicat Noului Cod al Insolventei, se vor organiza si seminarii ce prezinta noutatile legislative in materie de tranzactii sau prevederile din propunerile de directiva privind achizitiile publice.

Conferinta va fi onorata si de prezenta domnului Florin Motiu, secretar de stat in Ministerul Justitiei, care va vorbi despre noutatile survenite in Noul Cod al Insolventei. Stoparea masurilor abuzive in materie de deschidere a procedurii insolventei si a votarii planului de reorganizare sunt doar doua dintre cele mai semnificative modificari prevazute in noul cod.

In cadrul  conferintei organizate de Business Review vor fi prezenti si specialisti cu vechime in domeniul insolventei precum: Simona Milos, Presedinte INPPI; Andreea Deli, Partener Deli&Asociatii; Irina Sarcane, Partener Five Advisory Group; Diana Rizea,  Asociat  Noerr;  Stan Tirnoveanu, Partener ZRP Insolvency. 

Moderatorul acestei conferinte este: Speranta Munteanu, Partener, KPMG.

- publicitate -

Printre temele de discutie se regasesc urmatoarele:

  • Elemente de noutate in codul insolventei: argument pro si contra
  • Codul insolventei – Grupul de societati
  • Noutati legate de mecanismul de vot in planul de reorganizare
  • Introducerea unei valori prag pentru debitor in cazul formularii unei cereri de deschidere a procedurii de insolventa
  • Prevederi referitoare la practicile de abuz in Noul Cod al Insolventei
  • Insolventa transfrontaliera in lumina noului cod al insolventei

Mai multe detalii despre eveniment, programul complet, precum si modalitatile de inregistrare  gasiti accesand: http://business-review.eu/br-events/legal-updates/

Pentru orice alte intrebari ne puteti contacta telefonic la 031 040 09 31 sau prin e-mail la events@business-review.ro.

 

Business Review este cel mai important saptamanal de afaceri in limba engleza de pe piata interna de media, cu o experineta de peste 15 ani in presa scrisa.

CFNETro-final-200CFNET – codfiscal.net este partener media al evenimentului.  CFNET oferă 10% reducere la taxa de participare, folositi codul CODFISCAL2013 la înregistrare pe siteul Business Review, sau formularul de mai jos.