DealMakers: Viboal Findex „Central European Transfer Pricing Firm of the Year” 2013

45

Echipa Viboal FindEx a fost desemnata „Central European Transfer Pricing Firm of the Year” in anul 2013 de catre publicatia internationala DealMakers. Premiul a fost obtinut ca urmare a voturilor primite de Viboal FindEx in aceasta competitie si a realizarilor Viboal FindEx din ultimul an.

In urma premiului oferit tot anul acesta de Acquisition International si a includerii Viboal FindEx in ghidul celor mai importante companii de taxe si preturi de transfer din lume de catre International Tax Review, se confirma inca o data ca suntem pe drumul cel bun si ne bucuram ca munca noastra este apreciata in continuare, a declarat Vigi Radu, partener Viboal Findex.premiu dealmakers

Echipa Viboal FindEx a fost nominalizata in anul 2012 de catre International Tax Review – la categoria “Best Newcomer” si la categoria “Best Transfer Pricing Firm in Central Europe” in cadrul premiilor europene de fiscalitate. In anul 2013 a castigat premiul “Tax Practice of the Year Romania” oferit de Acquisition International si si-a imbunatatit semnificativ ratingul in ghidul celor mai valoroase firme de consultanta fiscala si preturi de transfer din lume publicat de International Tax Review. Viboal FindEx a fost nominalizata si de catre publicatia internationala World Finance pentru categoriile Best Tax Firm in Romania si Best Transfer Pricing Firm in Romania pentru premiile acordate in anul 2013 si s-a aflat pe lista propunerilor pentru premiile anuale de fiscalitate oferite de publicatia DealMakers pentru anul 2012 la categoria Transfer Pricing Firm of the Year – Central Europe.

 

Despre Viboal FindEx

Viboal FindEx este formata dintr-o echipa de profesionisti in fiscalitate si preturi de transfer si este membra exclusiva in Romania a retelei de firme independente Altus Alliance. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.viboal-findex.ro.

- Publicitate -