CONFERINŢA: Feminitate şi Succes – editia a II-a 7 martie 2014

66

Afla care sunt atuurile/secretele unei femei de succes, pe 7 martie, la Bucuresti

In luna martie, Accendo Training a pregatit pentru doamene un cadou special – conferinta “Feminitate si Succes”, un eveniment motivational de exceptie despre cum sa devii o femeie cu adevarat implinita, avand o viata profesionala activa si totodata o familie careia sa i te dedici.

Cat de important este sa ai incredere in propria persoana? Cat de important este sa-ti trasezi un drum  si sa ai determinarea necesara pentru a transforma simple idei in succesul tau personal si profesional? In cadrul acestui eveniment motivational vom vorbi despre curaj, determinare, leadership, modele de business, strategii de comunicare eficienta si nu in ultimul rand despre familie si echilibru personal.

Le vom avea ca invitate pe Mihaela Radulescu (realizatoare TV, scriitoare,actrita), Mihaela Geoana (presedinta fundatiei Renasterea), Anca Harasim (director executiv AmCham Romania), Gabriela Szabo (atleta de talie mondiala), Alice Nastase -Buciuta (jurnalist, owner revista Tango), Alexandra Copos (vicepresedinte Ana Holding) si Delia Lungu (psiholog, expert parenting).

Asadar, pe 7 martie felicitam femeile din Romania care spun DA calitatii  si aspiratiilor inalte in detrimentul promovarii lipsei de valori  de pe piata la ora actuala. Conferinta “Feminitate si Succes” se afla la cea de-a doua editie (imagini de la prima editie aici) si te asteapta sa te inscrii si tu in Reteaua Femeilor de SUCCES.

Vino alaturi de noi, la salon Jubile din capitala si vei avea ocazia sa le asculti si sa le pui intrebari, femeilor din Romania care au reusit. Va fi o zi nemaipomenita pentru cele care au decis ca viata lor TREBUIE sa fie incununata de succes si zambete si fac un pas in aceasta experienta alaturi de noi ! Va asteptam cu drag ala un eveniment deosebit, interactiv si mai presus de toate, plin de surprize si cadouri pentru toate participantele

Pentru detalii despre eveniment si inscrieri, vizitaţi http://www.conferinteaccendo.ro/feminitate-si-succes.

Eveniment sustinut de: Fundatia Renasterea, Sissi (Caroli Grup), Sabon Romania.

Banner general FS 300x250

- Publicitate -