Pe data de 7 martie, Accendo Training a organizat la Bucuresti, cea de-a doua editia a conferintei “Feminitate si succes”, o editie dedicata femeii si valorilor sale autentice.

Evenimentul s-a  desfasurat intr-o locatie selecta din centrul capitalei, unde peste 100 de participante au avut ocazia de a se relaxa si a interactiona cu speakerii evenimentului.

Conferinta a fost moderata de catre Alice Nastase -Buciuta (Owner Tango) iar invitate pe scena succesului, au fost  femei remarcabile precum Anca Sigartau (actrita), Alexandra Copos de Prada (Presedinte al holdingului Ana Pan), Mihaela Geoana (presedinte al Fundatiei Renasterea), Anca Harasim (Presedinte AmCham Romania), Delia Lungu (expert parenting), Anca Isleam (Manager Operational al HP Romania), Cristina Herea  (jurnalista si prezentatoare tv)  si nu in ultimul rand Mihaela Radulescu (prezentatoare tv, actrita si scriitoare), care si-au sustinut speech-urile motivationale, legate de propria lor experienta.

Si, pentru ca luna martie este o luna dedicata tuturor femeilor, organizatorii, impreuna cu partenerii sai Autoitalia, Opticris, Japan Stone Spa,  Revidox, Sabon , Caroli, si Mineli Boutique au oferit cadouri  participantelor prezente la eveniment.

Totodata, in cea de-a doua parte a evenimentului a avut loc o degustare de vinuri, sustinuta de catre somelierul Marius Stoica, care ne-a prezentat doua vinuri exceptionale, oferite de Cramele Budureasca.

Mai jos amintim cateva dintre cuvintele pline de intelepciune pe care invitatele ni le-au impartasit:

Alexandra Copos (Vicepresedinte AnaHolding):
”Femeile castiga mai putin decat barbatii din cauza faptului ca sunt considerate sexul slab.”
”Am folosit sistemul american de motivare al angajatilor: le-am ascultat doleantele si i-am rugat sa vina cu solutii, pentru a-i ajuta sa simta ca au un rol important in meseria pe care o practica.”
”Atunci cand esti nesigura, intreaba-te si ce ar face un barbat.” (Aici as putea intreba, din curiozitate: oare un barbat se intreaba vreodata ”Ce ar face o femeie in situatia mea?”)

Anca Harasim (Director executiv AmCham Romania):
”Am umplut acel gol in care eram o masina de facut lucruri si am invatat sa ma iubesc.”
”Atunci cand iti acorzi atentie personala, devii mai eficienta si mai ordonata.”
”Rolul barbatilor este de a da forma, rolul femeii este de a da continut.”
”Sunt autentica. Si aici ma refer la faptul ca sunt directa, nu joc teatru, prefer sa spun lucrurilor pe nume, chiar daca pe moment sinceritatea mea poate sa doara.”

Mihaela Radulescu (Prezentatoare TV, scriitor):
”Succesul are mare legatura cu sexul. Da, ati auzit bine. Feminitatea si succesul nostru au legatura cu felul in care iubim, cu felul in care facem amor. O femeie care pleaca zambind la munca dintr-un anumit ”motiv” are o zi mult mai buna si productiva.”
”O femeie care stie ca este asteptata de un sot iubitor acasa este mai fericita.”
”Accentele de feminitate, de exemplu lenjeria sexy, chiar daca nu o vede nimeni, este mult mai eficienta decat alte aspecte care tu crezi ca te-ar ajuta sa ai o zi buna.”
”Cred foarte tare ca nu poti avea o cariera de succes daca aceasta nu sta sprijinita pe ceva minunat din viata personala.”

- Publicitate -