Accace angajează 10 contabili până la sfârșitul anului | COMUNICAT DE PRESĂ

73

Bucureşti, 22 aprilie 2014 – Accace, una dintre principalele companii de externalizare şi consultanţă de afaceri din Europa Centrală şi de Est, ce are în prezent peste 250 de angajați la nivel de grup, dorește să-și mărească echipa din România cu încă 10 experți contabili. În prezent, compania are deschise trei poziții și intenționează să ajungă la un număr de peste 30 de angajați până la sfârșitul acestui an.

Pe plan local, compania caută candidați pentru poziția de Junior Accountant, care să aibă experiență de cel puțin un an într-o poziție similară, să fie buni cunoscători ai legislației în domeniu și să fie absolvenți ai unei facultăți de profil. 

Pozițiile pentru care recrutăm în prezent sunt entry-level, intenția noastră fiind de a le oferi angajaților noștri șansa de a-și dezvolta abilitățile pentru a evolua către un rol de coordonare a unei echipe”, a declarat Ramona Ceacu, HR Manager Accace în România.Ramona Ceacu, HR Manager Accace

În acest sens, compania dezvoltă în permanență programe prin care le sunt oferite beneficii angajaților, în funcție de nevoile acestora. Astfel, angajații Accace beneficiază de programe de training și dezvoltare personală, abonamente medicale la clinici private, zile de concediu de odihnă suplimentare, conform anilor de vechime în companie, dar și salarii competitive și un sistem de oferire a bonusurilor în funcție de performanță.

Desigur că și așteptările noastre în ceea ce privește oamenii pe care îi dorim în echipa Accace sunt ridicate. Mai presus decât cunoștintele și abilitățile tehnice, căutăm oameni cu inițiativă, deschiși, flexibili, care vor să evolueze, să învețe și să fie mai buni în ceea ce fac”, a mai precizat Ramona Ceacu. 

În anumite situații, Accace recrutează experți și din afara companiei pentru poziții de management, recent, în funcția de Accounting Manager, fiind numit Adrian Soltan, cu o  experiență de peste 8 ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, cu expunere locală și internațională. 

# # #

Despre Accace 

Cu o experiență vastă în externalizare și consultanță în regiunea Europei Centrale și de Est, Accace oferă în prezent aceste servicii și la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA.accace300

Accace oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, raportare financiară, servicii corporate şi secretariale, salarizare, administrare de personal, consultanţă fiscală şi de afaceri. În plus,  Accace pune la dispoziție soluții tehnologice noi pentru a susține și a îmbunătăți aceste servicii, soluții dezvoltate la nivel global și adaptate în funcție de specificul clienților locali.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reușit să atragă de-a lungul timpului clienți de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz şi ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus şi Orsay, dar şi companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.

- Publicitate -