ANAF: Atenție la tentativele de fraudare prin mesaje SMS

56

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra tentativelor de fraudare a persoanelor prin care se transmit mesaje SMS prin care persoanele sunt informate că au datorii la ANAF şi sunt sfătuite să apeleze un număr de telefon în vederea obţinerii unei reduceri sau evitarii executarii silite.

COMUNICAT DE PRESA ANAF nr. 908203/04.11.2014

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se analizeaza zilele acestea. Persoane fizice recepţionează pe telefoane sms-uri în care sunt informaţi că au datorii catre ANAF, care este cuantumul acestora şi sunt sfătuiţi să apeleze un număr de telefon în vederea obţinerii unei reduceri sau evitarii executarii silite.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală atenţionează contribuabilii că aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale şi să nu dea curs solicitărilor din acestea.

Rugam contribuabilii care primesc astfel de sms-uri sa se adreseze organelor fiscale de care apartin in vederea clarificarii starii de fapt fiscale.

SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

- Publicitate -