Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor Publice. Demisia a fost anuntata de premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV.
Anuntul prim-ministrului a fost facut la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor.valcov

comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala

Avand in vedere ca procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de ministrul Finantelor, domnul Darius Valcov, m-as fi asteptat ca domnul Valcov sa demisioneze din functie, intelegand ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului, ceea ce nu s-a intamplat.
In aceasta situatie, solicit premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru al Finantelor a domnului Darius Valcov.

Darius Vâlcov a fost pus sub acuzare de DNA pentru trafic de influență. Acesta este acuzat că ar fi luat mită 2 milioane de euro, în timpul mandatului de primar al municipiului Slatina, pentru a truca mai multe licitatii publice.

COMUNICAT DNA
Hotnews.ro – Referat procurori: Darius Valcov primea comisionul de la Tehnologica in pungi de plastic. Au fost situatii in care intalnirile cu suspectii s-au desfasurat in cimitir

- Publicitate -