www_energyawards_roGala Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards 2015 | 12 mai 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti 

Publicatia The Diplomat-Bucharest are onoarea sa va anunte organizarea celei de-a 4-a editii anuale a Galei Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards 2015, in data de 12 mai 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

Premiile decernate in cadrul Romanian Energy Awards 2015 au ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale atat ale companiilor si organizatiilor cat si ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: partenerilor gold CEZ Group şi Veolia, partenerii Adrem Invest, EnergoBit, EximBank, Vimetco Alro, partenerii strategici Consiliul Concurenţei, Asociatia Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), Asociaţia Română pentru Promovarea Eficienţei Energetice (ARPEE), Comitetul National Roman al CIGRE – CNR-CIGRE,  Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE), COGEN România, Centrul Român al Energiei  – CRE, Transelectrica, World Energy Council. De asemenea, evenimentul se bucură de participarea EY, Nalco Romania, Retrasib şi suportul Lacerta şi Crowne Plaza Hotel.

In cadrul evenimentului, The Diplomat-Bucharest va lansa anuarul Romanian Energy and Resources Overview 2015.

Evenimentul va reuni reprezentanții ai autorităţilor guvernamentale, ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, jucatori de top din domeniul productiei si distributiei energiei, trading, resurse (petrol, gaz, carbune, hidro energie regenerabila), finantare, legislatie, consultanta implicaţi în dezvoltarea şi monitorizarea celui mai dinamic sector din economie.

Membrii juriului sunt:
Iulian Iancu, Committee for Industries and Services – Chairperson, Chamber of Deputies
Alexandru Valeriu Binig, Partener EY
Mihai Albulescu, State Secretary, Ministry of Energy and SMEs
Elena Popescu, General Director of the Energy and Environment Direction, Ministry of Energy and SMEs
Bogdan Marius Chiritoiu, President of the Romanian Competition Council
Zoltan Nagy-Bege, Member of the Regulatory Board, ANRE
Silvia Vlasceanu, Executive Director of the Association of Energy Utilities (ACUE)
Ciprian Diaconu, Director, Transelectrica
Virgil Musatescu, Professor, Doctor Engineer ,Technical University of Bucharest

energy-awards-2015Aflată la a patra ediţie anuală, Gala de premiere pentru companii şi manageri în domeniul energetic s-a dezvoltat încă din primul an de la lansare într-o platformă autentică de apreciere a performanţei şi într-un reper pentru economia din România. 

Cele 18 categorii de nominalizare au în vedere evaluarea şi recunoaşterea performanţei în domeniul energiei şi vor fi acordate premii pentru:

Tranzacţia anului în energie
Managerul anului în energie
Compania anului în energie
Personalitatea anului în energie
Firma de avocatură în energie
Furnizorul de tehnologie în energie
Instituţia financiară pentru proiecte în energie
Compania de inginerie pentru proiecte în energie
Compania de servicii pentru proiecte în energie
Compania anului în sectorul petrol şi gaze
Proiectului anului în sectorul petrol şi gaze
Compania anului în energia electrica si termica
Proiectul anului în energia electrica si termica
Proiectul anului în energie regenerabilă
Compania anului în energia regenerabilă
Premiul pentru iniţiativă în domeniul energiei
Programul de eficienţă energetică al anului
Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate

Regăsiţi detalii complete despre metodologia de nominalizare, categoriile şi Gala de premiere pe pagina oficială a evenimentului: http://www.energyawards.ro/.

***

Revista The Diplomat – Bucharest este o publicatie in limba engleza, de 10 ani pe piata media din Romania, dedicata promovarii mediului de afaceri romanesc in fata investitorilor straini, organizatiilor guvernamentale si comunitatii diplomatice. The Diplomat – Bucharest are misiunea de a oferi informatii despre ultimele schimbari si evenimente din comunitatea de afaceri, politica si diplomatica, reflectand prin analize si interviuri situatia economica si politica a Romaniei in context international.Evenimentele organizate de Diplomat Media Events sunt recunoscute ca o platforma excelenta de intalnire si dezbatere a oportunitatilor de afaceri din diverse sectoare.

- Publicitate -