Sari la conținut

MEMENTO: Redirecționați 2% din impozitul pe venit ONLINE | T: 25 mai 2015 | Salvați copiii

SalvatiCopiii_LogoAlegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2014 către Salvaţi Copiii. Decizia dumneavoastră va face cu adevărat diferenţa în viaţa copiilor nou-născuţi.

Salvaţi Copiii desfăşoară campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România.

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?
Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2014 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).
ONLINE:  Înregistrați-vă pe Spațiul Privat Virtual și depuneți online formularul. Nu este necesară semnătură electronică. Ghid de înregistrare | Ghid depunere onlinePrecizări:
1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar Salvaţi Copiii va veni la sediul tău  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la 021.316.61.76 sau la voluntar@salvaticopiii.ro
4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copii nou-născuţi.
5. Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2015.

Un comentariu la „MEMENTO: Redirecționați 2% din impozitul pe venit ONLINE | T: 25 mai 2015 | Salvați copiii”

  1. Buna seara,
    Ca si persoana fizica, as putea sa-mi finantez studiile cu o bursa privata a carui beneficiar sa fiu tot eu ?
    Vreau sa folosesc la maxim o facilitatea de deducere din taxele platite la stat a costului studiilor care le voi face. As mai reduce din factura.
    Multumesc

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Exit mobile version