info-fiscalPrin serviciul ANAF online – Spatiul Privat Virtual – toate persoanele fizice din România pot depune Declarația 220 privind venitul estimat/norma de venit, Declaratia 200 privind veniturile realizate și Declarația 230 privind redirecționarea a 2% din impozitul pe venit.

Prin intermediul acestui serviciu puteti obține documente și depune declarații fiscale, fără a mai fi nevoit să vă deplasați la sediul administrației fiscale.

Accesul la acest serviciu se face pe bază de credențiale (de tip username si parola) pe care vi le veți alege la înregistrare sau pe baza unui certificat digital calificat, înregistrat pe site-ul ANAF. Nu este necesară semnătura electronică (certificat digital calificat), este opțională.

Serviciul ANAF online poate fi accesat la acest link: https://pfinternet.anaf.ro/my.policy (autentificare cu user si parola) / https://login.anaf.ro/vdesk/ (autentificare cu certificat)

Înregistrarea utilizatorilor se face accesând https://www.anaf.ro/…/servicii…/Inregistrare_persoane_fizice

Ghid și instrucțiuni privind utilizarea serviciul ANAF online SPV: ANAF: Spaţiul privat virtual este online – GHID de înregistrare și utilizare [VIDEO]

Ghiduri ANAF privind declararea și plata impozitelor/contribuțiilor

GHID ANAF: Obligațiile fiscale ale PFA, persoanelor fizice care realizează venituri comerciale în România | 2014

GHID ANAF: Obligațiile fiscale ale profesiilor libere din România | 2014

GHID ANAF: Obligațiile persoanelor care realizează venituri din închirierea bunurilor | 2014

GHID ANAF: Impozitarea veniturilor din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal | 2014

ANAF: Ghid 2014 privind contribuțiilor sociale pentru veniturile din activităţi independente, alte venituri, persoanele fizice fără venituri

- Publicitate -