consultare-publica-transparentaANAF a publicat online un Chestionar pentru monitorizarea calităţii serviciilor oferite de ANAF la sediile unităţilor fiscale.  Întrucât în acest moment, la transmiterea chestionarului apare o EROARE, publicăm propunerile CFNET privind serviciile furnizate de ANAF la sediul unităţii fiscale:

-eliminarea AVIZIERULUI sau introducerea obligației de pune la avizier numai informații publicate anterior pe siteul ANAF;
-introducerea de puncte electronice de informare cu informații unice în toate administrațiile fiscale;
-reconfigurarea și modernizarea spatiilor de relații cu publicul (depunere declarații) și de registratură, astfel încât să fie asigurată confidențialitatea asistenței fiscale, iar contribuabilului să nu trebuiască să stea aplecat la fereastra ghișeului;

Chestionarul, publicat pe anaf.ro, conține urmatoarele 6 întrebări:

Contribuabili: Persoană fizică Persoană fizică autorizată/profesii libere  Persoană juridică Alte categorii (asocieri fără personalitate juridică, etc.)
Vârsta: 18-35 36-50 peste 50
Studii: generale medii superioare
1. Care este motivul pentru care aţi venit la unitatea fiscală? Să plătiţi impozitul Să depuneţi o declaraţie Să obţineţi o informaţie Alt motiv (care?)
2. Aţi primit informaţiile solicitate la prima vizită la unitatea fiscală? Da Nu, trebuie sa vin altă dată
3. Aţi rezolvat problema la un singur ghiseu? Da Nu
3.1 Dacă nu, la cate ghisee a trebuit sa vă adresaţi? 1 2 mai mult de 2
4. Cum apreciaţi calitatea serviciilor oferite de unitatea fiscală? Foarte bună Bună Satisfăcătoare Slabă Foarte slabă
5. Ce alte canale de comunicaţie aţi prefera să utilizaţi în relaţia cu ANAF? Web site Telefon E-mail Format hârtie (letric)
6. Doriţi să formulaţi o propunere privind serviciile furnizate de ANAF la sediul unităţii fiscale? (maximum 500 caractere)

- Publicitate -