Susține CodFiscal.net cu 5 lei / lună, altfel nu vedem un viitor

1048

În cei peste 10 ani de la lansarea codfiscal.net, informațiile publicate pe CodFiscal.net au ajutat zeci de mii de persoane, chiar sute de mii, să decidă informate privind taxele datorate statului sau privind obligațiile fiscale la deschiderea unei afaceri, precum și profesioniști în fiscalitate și contabilitate.

În cei peste 10 ani de activitatea, am avut peste 10.000.000 de cititori, iar paginile siteului au înregistrat peste 40.000.000 de afișări. Am fost și suntem partener media pentru cele mai importante evenimente despre fiscalitate, precum și pentru importante edituri de specialitate.

În cei peste 10 ani de activitatea, vrem să credem că am determinat aparatul administrativ din MFP și ANAF, precum decidenții politici, să ia măsuri mai bune, să analizeze și să decidă corect, să fie mai transparenţi, să se modernizeze.

În cei peste 10 ani de activitatea, veniturile au variat între 10 euro/lună şi 1.600 euro/lună, în media au fost de 200 eur / lună.  Din acestea, peste 9.000 euro nu au fost încasați de la Realitatea TV, pentru că a intrat și este în insolvență de peste 6 ani. Aceste venituri neîncasate au generat cheltuieli, întrucât taxele aferente au fost plătite din surse proprii (TVA la încasare nu era reglementat).

În cei peste 10 ani de activitatea, am lucrat cu peste 5 agenții/regii de publicitate online, dar veniturile au fost infime, întrucât în piață de publicitate online contează numai cantitatea „tabelul cu clickuri” și nu calitatea. Dacă siteul nu este în primele 5, nu are nicio șansă, iar site-urile de specialitate nu au nicio șansă.

CodFiscal.net nu a fost lansat pentru a fi o sursă de venit, CodFiscal.net a fost lansat pentru că în 2007 administrația fiscală nu exista în online, siteul ANAF era foarte rar actualizat, iar textul codului fiscal nu era publicat online. Acum este relativ mai bine.

În 2007, Facebook nu prea era în România, avea 100.000 de utilizatori în întreaga lume. Începând cu această săptămână, pagina de Facebook CodFiscal.net are peste 10.000 de fani. 

Acest articol este un mic bilanț, pentru că avem nevoie de 1.000 de suporteri, întrucât cheltuielile suportate depășesc cu mult veniturile din reclame. Avem nevoie de suporteri pentru că altfel codfiscal.net nu are un viitor, fără confirmarea că siteul este încă util.

Avem nevoie de 1.000 de SUPORTERI care prin plata unui abonament de 5 lei / lună să susțină CodFiscal.net şi să confirme că încă mai suntem utili.

În semn de apreciere, vom acorda gratuit unor suporteri codfiscal.net, prin tragere la sorți, invitații la evenimente și cărți despre fiscalitate, contabilitate și audit.

Plata se poate face și online, iar factura va fi transmisă pe email. Detalii despre plată și facturare pe pagina https://codfiscal.net/abonamente.

Mulțumim anticipat

Redacția CodFiscal.net

Foto Marina Vitale / Unsplash

- Publicitate -