APLICAȚII online, calculatoare fiscale

calculator fiscalAplicații online pentru calcularea obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat pentru venituri din salarii, venituri din chirii pentru taxa pe prima înmatriculare (poluare), etc.

calculator-icon2Timbrul de mediu auto – CALCULATOR FISCAL – Calculator pentru Timbrul de mediu – OFICIAL
calculator-icon2Impozitul pe venitul din închiriere – CALCULATOR FISCAL – Calculator pentru determinarea impozitului datorat de persoane fizice pentru veniturile obținute din contracte de închiriere.
calculator-icon2Taxa pe poluare 2012 – CALCULATOR FISCAL oficial – Calculator oficial al ANAF pentru determinarea taxei pentru poluare
calculator-icon2Salariu – brut net contributii impozit – CALCULATOR FISCAL – Calculator pentru determinarea deducerilor și obligațiilor fiscale (impozit pe venit, contribuții sociale) ale angajatului și angajatorului
calculator-icon2TVA -24%, 9%, 5% – CALCULATOR – Calculator pentru determinarea TVA, sumei cu TVA, sumei fără TVA

 

 

Exonerare de raspundere
Aceste calculatoare pot fi utilizate pentru calculul obligatiilor de plata catre Bugetul de Stat. Acestea vor fi utilizate doar cu scop informativ, fara a avea rolul de a o oferi cu precizie o opinie in situatii specifice. In acest sens, CodFiscal.net nu isi asuma responsabilitatea pentru sumele rezultate in urma utilizarii calculatoarele de mai sus.