Parteneri CFNET

profesional expert Promovați pe CodFiscal.net expertiza dvs. profesională prin publicarea de analize, opinii şi soluţii practice în domeniul financiar-fiscal-contabil.  Detalii
arsit_org_ro ARSIT – Asociația pentru Reformarea Sistemului de Impozite și Taxe este o organizație non-profit care s-a înființat din dorința de a reprezenta vocea contribuabilului român în relația cu autoritățile statului.
LOGO_Viboal_Consulting_v3 Viboal FindEx reuneste o echipa de profesionisti in fiscalitate, preturi de transfer si litigii fiscale in vederea furnizarii de solutii la provocari de natura fiscala si asigurarii de asistenta de specialitate in interactionarea cu succes cu autoritatile fiscale.
PwC PwC – Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.
TaxOnline.ro TaxOnline.ro – Portalul TaxOnline lansat de PwC Romania aduce zilnic în atenţia ta cele mai relevante informaţii şi reglementări din domeniul fiscal, punându-ţi la dispoziţie expertiza şi soluţiile consultanţilor PwC pe probleme fiscale şi juridice.
Curierul Fiscal – Publicatie lunara de specialitate in domeniul fiscalitatii care cuprinde analize si opinii pentru clarificarea aspectelor fiscale. Publicatie oficiala a IFA Romania.
logo ch beck C.H. Beck – Editura exclusiva pentru carti si publicatii cu tematica juridica si economica
Legalis Legalis – Biblioteca juridico-economica online care reuneste in aceeasi aplicatie legislatia completa a Romaniei, jurisprudenta si doctrina consacrata a Editurii C.H. Beck (acces pe baza de abonament/instant)
Proiect ContaPlus Proiect ContaPlus – Editura de specialitate şi Furnizor de programe de formare şi perfecţionare profesionala şi de training personalizat în domenii precum: Audit, Contabilitate, Financiar, Fiscalitate, Achizitii Publice, Fonduri Structurale, Management, Marketing si Vanzari, Resurse Umane, Soft Skills. Furnizor acreditat CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si ECDL (European Computer Driving Licence).
money MONEY.ro – Singura televiziune de stiri din business, portal de business.
Business Review Business Review – Publicație despre afaceri în limba engleză.

Articole, analize, comunicate de presă publicate de Partenerii CFNET

[rssinpage rssfeed=’/in/parteneri-cfnet/feed’ rssitems=’15’ rssformat=’p Y’]