APPS OFFICE UTILE

Aplicatii și soluții office online

sugarsync SugarSync [Access all your data. Anytime, anywhere, from any device] este o metodă convenabilă pentru back up, sincronizare si acces la fişiere de oriunde, oricând.
Cont gratuit pentru maxim 5 GB.
EchoSign Logo EchoSign – [the Leader in Web Signatures] – Este o aplicatie online web 2.0 pentru semnarea electronica si arhivarea documentelor contractuale si de afaceri.  Soluţia web 2.0 de semnatura electronica, integral digitala pentru ca nu necesita nimic de instalat, software de scanare sau certificate digitale.
Cont gratuit pentru maxim 5 acte semnate electronic pe luna.
OpenOffice.org logo OpenOffice – [the free and open productivity suite] – Este un pachet de programe gratuite dedicat productivitatii in munca de birou (programe de tip Office). Cuprinde module pentru procesarea de texte, foi de calcul tabelar, grafica vectoriala, editare HTML si creare de prezentari. De asemenea, este numele comunicatii de voluntari care contribuie la mentinerea si dezvoltarea pachetului de programe Office.
Google Applications – [Reliable, secure online applications wherever you work] – Este un pachet de aplicatii online gratuite pentru colaborare online care include email [Gmail], editare documente, calcul tabelar, creare de prezentari, grafica [Google Docs], calendar online, colaborare online prin grupuri. Gratuitatea este aplicabila numai la versiunea Standard (max. 50 de utilizatori).