FINANTELE PERSONALE ÎN ROMANIAPetre Brezeanu
Pret: 89, 90 lei Numar pagini: 784 ISBN: 978-973-115-936-2
Trebuie sa ne adaptam la o noua atitudine in ceea ce priveste gestionarea unui bilant personal, gestionarea unui buget de trezorerie personal sau familial, finantarea studiilor copiilor, planificarea pensionarii etc.
Cartea de fata isi propune sa reprezinte un ghid orientativ pentru fiecare individ sau pentru fiecare familie, oferindu-le posibilitatea sa-si gestioneze in conditii optime resursele financiare pe care le au la dispozitie.
Alte segmente de cititori interesati: studentii programelor de licenta si masterat ale facultatilor economice care studiaza disciplina de finante comportamentale sau personale, angajatii bancilor comerciale ce urmeaza cursuri de perfectionare in cadrul IBR, consultanti financiari.

AUDIT INTERN BANCAR De la teorie la practicaMarinela-Daniela Manea
Pret: 29, 90 lei Numar pagini: 184 ISBN: 978-973-115-985-0
Materialul isi propune parcurgerea si imbinarea a doua demersuri in ceea ce priveste auditul intern bancar: primul este cel propriu abordarii teoretice – pornind de la elementele generale, precum definitii, clasificari, principii, continuand mai apoi cu cadrul normativ de desfasurare si organizare a auditului bancar, respectiv fazele realizarii misiunii de audit; cel de-al doilea vizeaza realizarea propriu-zisa a unei misiuni de audit intern la nivelul unei institutii de credit.
Lucrarea se constituie intr-un indrumar pentru o arie larga de beneficiari, in special studentii si absolventii specializarilor din domeniul stiintelor economice, profesionistii contabili, precum si aceia care doresc sa se initieze in tainele auditului intern bancar.

INFRACTIUNILE DE EVAZIUNE FISCALABogdan Virjan
Pret: 44, 90 lei Numar pagini: 360 ISBN: 978-973-115-982-9
Clarificarile de ordin conceptual, pe de o parte, observatiile critice pertinente si propunerile de lege ferenda, formulate in plan practic, pe de alta parte, reprezinta cu certitudine o contributie valoroasa, atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere aplicativ, la dezvoltarea temei cercetate.
De aceea sunt convins ca lucrarea domnului Bogdan Virjan, Infractiunile de evaziune fiscala, va deveni un element de referinta in materie.

Editura C.H. Beck – Carte juridică şi economică

- Publicitate -