Saptamanulul de afaceri Business Review va premia companiile si antreprenorii romani care au continuat sa investeasca in ciuda mediului de afaceri dificil in cadrul primei editii a Forumului Investitorilor Romani, ce va avea loc pe 9 decembrie, la Hotel Pullman.

Business Review va recunoaste meritele companiilor si antreprenorilor care au avut perfomante notabile in zona de Inovatie, Resurse Umane si Investitii Financiare/Piete de Capital.

Evenimentul exclusivist marca Business Review va include o sesiune de discutii si prezentari pe tema masurilor ce pot stimula mediul de afaceri local.

Printre vorbitorii la forum se numara Ludwik Sobolewski, director general al Bursei de Valori Bucuresti, Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Romania, Ion Sturza, CEO al fondului de investitii Fribourg Capital sau Ovidiu Chiorean, Managing Partner Investment Banking, Crosspoint.

Concluziile forumului vor fi incluse intr-un proiect editorial special ce va contine informatii despre mediul de afaceri locali, defalcat pe industrii, alaturi de predictii economice pentru 2014 realizate de catre experti din sectoare variate ale economiei.

Brosura va include si opiniile reprezentantilor celor mai importrante camere de comert si departamente comerciale din cadrul ambasadelor, care se vor opri asupra sectoarelor atractive pentru fiecare comunitate de afaceri internationala.

Va invitam sa vizualizati programul complet al evenimentului dar si vorbitorii invitati in panelul de discutii.

cfnet este partner media al evenimentului. Cititorii cfnet și membrii cfnetplus pot beneficia de reduceri.

romanian-investors-www_business-review_eu-

- Publicitate -