Dan-Manolescu2Dan Manolescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, va pleca din minister incepand de la 1 septembrie, spun surse din piata, potrivit Hotnews. Manolescu se va intoarce in mediul privat, de unde a fost recrutat in 2013 de liberalul Daniel Chitoiu. Manolescu voia sa se retraga din Finante inca din luna iunie 2015, dar a fost convins sa ramana pana la aprobarea Codurilor in Parlament.

Dan Manolescu, 37 de ani, este secretar de stat coordonator al procesului de elaborare a legislatiei, politicilor si reglementarilor contabile si fiscale de doi ani, fiind sustinut initial de PNL la intrarea in guvern in ianuarie 2013.

Manolescu a detinut functia de vicepresedinte al Camerei Consultantilor Fiscali, functia de tax partner in cadrul Soter & Partners si de tax consultant incadrul KPMG Romania. Dan Manolescu si-a urmat studiile la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Craiova, fiind si absolvent al Academiei de Studii Economice- Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (1998). In 2006, a obtinut titlul de Doctor in domeniul Contabilitate la Academia de Studii Economice Bucuresti, in 2007 a obtinut certificarea de Consultant Fiscal si in 2008 de Auditor Financiar.

- Publicitate -