FACTURIS ONLINE, facturare şi gestiune stocuri online [P]

350

Facturis Online este aplicaţia online de facturare și gestiune stocuri, dezvoltată pentru a face viața mai ușoară oricărui antreprenor sau liber profesionist, precum şi departamentelor financiar-contabile. Aplicaţia este în cloud, este online, ceea ce înseamnă că nu se instalează și că permite accesul de oriunde şi de pe oricefel de dispozitiv. Bineînțeles, că datele sunt extrem de bine securizate, iar confidențialitatea… pe măsură.

 

Unul dintre principalele avantaje ale facturării electronice este că scăpați de tipizate și în acest fel salvați și natura. Astfel, puteți să emiteţi facturi și chitanțe, chiar și personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastră, folosind în doar câțiva pași programul de facturare online Facturis Online.

Gestionarea stocurilor se poate efectua online în aplicaţia Facturis Online,  pentru toate punctele de lucru și de pe oricefel de dispozitiv. Aplicaţia vă oferă un instrument foarte util pentru verificarea în timp real a stocurilor, pentru evidența strictă atât a încasărilor, cât și a soldurilor restante.

Alege Facturis online pentru că:

  • Este Elegant si intuitiv
  • Nu instalezi nimic
  • Datele tale sunt în siguranţă

Facturis Online este accesibila si de pe orice dispozitiv mobil adica de pe orice telefon sau tableta cu sistem de operare iOS (iPhone, iPad) sau Android (Samsung, HTC, Sony, LG, Allwiew, Huawei etc.)

Mai mult, pentru asistenţă şi oricefel de ajutor, consultanții Facturis Online vă stau la dispoziție.

Prețul aplicației de facturare și gestiune stocuri este extrem de accesibil, iar pachetul pe care îl achiziționați va fi personalizat după nevoile companiei dumneavoastră.

Economisiți timp, scăpați de hârtii, hârtiuțe și dosare, primiți rapoarte complexe și beneficiați de calculare automată, fără greșeli. Deasemenea totul este actualizat zilnic, la legislația în vigoare.

Ce poate face aplicaţia Facturis Online, facilităţi: 

Emitere documente: Factura, Factura externa – tradusa, Factura si chitanta; Chitanta; Factura proforma; Aviz de insotire a marfii, Bon fiscal la casa de marcat, Registrul de casa, Dispozitie de plata / incasare,

Rapoarte: Registru facturi / proforme / avize / chitante / bon fiscal, Fisa client, Fisa furnizor, Jurnal Vanzari,

Export Date: Salvare factura / proforma / aviz / chitanta in PDF, Salvare orice raport / registru / nomenclator in EXCEL sau PDF,

Nomenclator: Clienti, Produse, Furnizori, Delegati, Gestiuni, Import clienti / produse / furnizori / delegati din fisiere text, Curs (toate monedele listate de BNR), Actualizare automata a cursului de pe internet,

Gestiune / Evidenta Stocuri: Note de intrare receptie (NIR), Printare diferite modele de NIR, Bon de consum / transfer, Transfer intre gestiuni, Fisa de magazie, Stocul la o anumita data, Inventar – introducere diferente de inventar in stoc, Evidenta Furnizori, Registrul de gestiune zilnic, Printare etichete cu coduri de bare (pe baza nir-ului ies automat si etichetele cu codurile de bare)

Coduri de Bare: Printare etichete autocolante cu coduri de bare, Selectie produse pe baza codului de bare

Functionalitate Program: Permite configurarea mai multor puncte de lucru pentru o firma, Acces in program pe baza de parola, Configurarea drepturilor utilizatorilor asupra punctelor de lucru, Configurarea drepturilor utilizatorilor asupra meniurilor din program, Vizualizare activitatii utilizatorilor din program pe o anumita perioada de timp, Se introduce Codul Fiscal al clientului si programul cauta pe internet celelalte date, Salvare automata in fiecare zi a tuturor datelor intr-o copie de rezerva

Asistenta Tehnica: Telefon (Luni – Vineri 09:00 – 18:00), Email, Interventii la distanta prin internet

Extra: Numar nelimitat de utilizatori, Numar nelimitat de documente, Aplicatie pentru iOS, Aplicatie pentru Android

CREEAZĂ UN CONT GRATUIT, valabil 30 de zile

- Publicitate -